ciabel

Direktlänk till inlägg 16 februari 2010

Alltoch inget!

Av Ciabel - 16 februari 2010 07:24

Igår kände jag i lilltån att ngt var fel så jag tog Nappe och gick för att möta pojkarna när de kom från skolan och jovisst var känslan rätt.

Johannes och Alexander kom med 3 kompisar och en 4e pojke som bara bråkar. Alltid ngn eller några han är på och puttar o jagar. Alla killarna tyckte det var jätteskönt när jag kom så......

Johannes gick hem till Arvin och Simon följde med hem till oss.

Tur var väl det för hans mamma var hos tandläkaren inne i stan och han hade glömt sina nycklar. Kan ju inte skicka ut en liten unge i kylan så han blev kvar över middagen tills mamman kom hem.


I kväll blir det äntligen av att träffa morsorna. Vi är 2 som hängt ihop sen flickorna började 6-års, t o m bytte skola samtidigt för våra barn och sen har vi en 3 e som har hängt med sen skolbytet för 3 år sedan.

Vi ska gå ut och äta(ja ngt vinglas blir det såklart med)!


De här hemma ska få färsk panerad torsk till middag innan jag går vilket de gillar. Har tre barn som älskar fisk så här hemma är kött mindre attraktivt vilket kanske inte är så vanligt.

Frukt och grönsaker i alla dess former går åt som smör i solsken vilket tyvärr märks på matkontot för det är så j-la dyrt. Nu har vi ändå förmånen att bo nära Lidl där de har väldigt bra frukt o grönt till bra priser så där handlar jag nästan dagligen. dessutom klarar Bel som är lactosintollerant deras långbarhetsmjölk så istället för att köpa mjölk för 17kr/litern kommer vi undan med 8 kr/l.

Har mycket att tycka om Lidl som affärskedja annars och deras personalpolitik men som kommunalarbetare med stor familj har man inte alltid råd att vara kinkig:)


Så kul att läsa alla kommentarer och ju fler jag läser desto tacksammare blir jag för min lilla dumburk som gjort att jag fått så många underbara vänner i detta avlånga land.

Att alla verkar lika envisa som jag gör bara saken bättre!


Nu ska barnen till skolan och jag ska röja av i daglig ordning innan jag sätter mig och stickar klart Chisas tröja. sen ska jag ta itu med Gizmos så snart tjejer.

Kram på er

 
 
Lisa

Lisa

16 februari 2010 16:42

Vilken tur att du kännde rätt i lilltån,,Jag brukar känna lika jag med och har Nyligen haft RÄTT IGEN!! Jag önskade denna gången och hoppades INNERLIGT att jag skulle ha fel,,Men men det uppdagades som tur var i tidigt stadium denna gången och det är jag ju glad för! fast nu tar det ju ett långt tag igen innan såren har slickats o läkt,,Blir sååå vansinnig bara att det ska behöva upplevas,,Och näääääääär ska hon ta till sej mina råd Innan Nåt händer,,Jösses skulle nog mailat dej istället,,Men kändes så skönt att få skriva ur mej här Direkt och nu..

Hoppas du får en Toppen kväll nu!
Och ska bli jättespännande att få se chisas Tröja,,
Kramen på dej gumsan min!

http://dagslandan.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

18 februari 2010 09:36

Wow. Får man beställa.... matte betalar gladeligen för hon HATAR när hela min päls är full i snö när vi kommer in.

Nospuss på dig och Nappe (speciellt). Sally och matte hälsar

http://hundkakor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ciabel - 29 augusti 2012 17:13

Sj e bra roliga ! Bokade biljetter för mig och barnen ner till Janne nästa helg. Blev billigare att boka mig och två barn och sen tredje separat än att boka alla på samma =-O Skilde 150 kronor! Ja vad ska man säga annat än att nån logik hittar jag...

Av Ciabel - 14 augusti 2012 11:48

Trodde inte det var så lätt att spåra ip-adresser på alla besökande oavsett om de gjort nån kommentar eller ej! Man lär så länge man lever:-)...

Av Ciabel - 8 augusti 2012 01:26

Intressant men nu 4 månader senare vet jag vem som läckte! Trodde absolut inte det om den personen men i de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna! ...

Av Ciabel - 31 juli 2012 09:28

God morgon! Då e det tisdag igen! Igår hade vi goda vänner på middag, Ulf och Helen   Ja som ni kanske förstår e jag kvar nere hos Janne utanför Hjo! Mår så otroligt gott här tillsammans med honom och alla hundarna! De som känner mig förvånas n...

Av Ciabel - 27 juli 2012 07:42

Nu sitter jag på tåget mer till Janne! Kompade ut en timme tidigare för att hinna med men vad gör väl det? Komp e till för att användas! I helgen har vi Jannes yngsta pojk men sen får jag rå om han resten av veckan:-) Ha det gott alla glada...

Presentation


Livet är en bergodalbana

Omröstning

Är du trött på snön än?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards