ciabel

Alla inlägg under september 2009

Av Ciabel - 8 september 2009 21:30

Åkte iväg med Nappe på kursen ikväll trots hosta och trötthet. Vi tog bussen halva vägen så gick vi resten för jag tänkte det kunde vara bra om han fick lite utlopp för sin energi före och det blev en fullträff.

Han visade upp sig från sin bästa sida hela tiden och var jätteduktig. Trots att vi inte hunnit träna så jättemycket på förra veckans läxa satt den i ryggraden. Tränade på hundmöten, att gå förbi, att sitta kvar när mattarna hälsade och inkallning till sidan och han är verkligen snabb att förstå vad man vill ha av honom.

Ska jobba lite på blixtinkallning under veckan som x-tra läxa för han är mycket lättare och snabbare i tanken än de andra på kursen. Lite typiskt pudel antar jag.

Men när han hörde vår bil och såg Stefan tappade han allt vad koncentration heter men efter en liten stund gick det bra igen.


Blev lite jobbigt för mig där ett tag för den ena instruktören är rökare men jag tuggade på mitt stimorol så käkarna höll på att hoppa ur led och ni må tro jag är stolt över mig själv just nu. Skrattande


Ska nog faktiskt ta ett glas vin nu och slappa framför tv:n ett tag innan sängen kallar.

Natti mina kära vänner

Av Ciabel - 8 september 2009 10:43

Ja nu fick Stefan ta sig ur sängen och åka ner till skolan för att hämta Belinda. Hon har samma som vi vuxna så hon blir nog hemma ett tag igen.

Bara att invänta killarna nu då...


Jag stannar hemma resten av den här veckan, dels för min hosta och sen känns det som jag kommer behöva ta hand om familjen nu när jag börjar pigga på mig.

Så med facit i handen jobbar jag nu inte förrän nästa onsdag igen:)

Inget ont som inte har ngt gott med sig brukar man väl säga?

Kram

Av Ciabel - 8 september 2009 08:08

Slog på burken nu och skulle logga in på min blogg. Helt utan förvarning har de gjort om precis allt och bytt namn så nu måste jag lära mig allt på nytt. Varför måste de göra allt så jobbigt?


Mår relativt idag men hostan sitter där den sitter.Sovit på soffan inatt igen men sovit ja det kanske är för mycket att kalla det.


Måste faktiskt säga att jag är lite stolt över mig själv idag!!!!!!!Skrattande

Fortfarande ingen cigg..........


Stefan skjutsar barnen till skolan men kommer hem igen och bäddar ner sig för nu e´det hans turRynkar på näsan

Kram på er, kommer in fler ggr idag

Av Ciabel - 7 september 2009 23:00

Nu har klockan hunnit bli 23.00 och ännu inget återfall!

Men vill minnas sedan sist att de värsta abstinensen kommer på dag 3 så jag får väl passa på att njuta av min rökfria tid till dess,fniss.


Min kompis Lisa med pudlarna Simon o Nelly var över och hämtade smärtstillande till våra fyrfota ikväll. lilla Nelly som alltid råkar illa ut (i vintras blev hon nästan ihjälbiten av en lös schäfer och går fortfarande på rehab) Lyckades smita förbi Lisa i eftermiddag och sätta sig bakom hennes fötter när hon stängde ytterdörren. En liten toy är inte alltid lätt att se!

Så slutkontentan blev en svårt klämd tass med 1 ev 2 brutna tår. Nu gör man ju inget åt brutna tår mer än vila och smärtlindring men det är så typiskt att just den lilla olycksfågeln var där.

Hade det inte varit för min och Nappes kurs i morgon kväll hade jag kunnat ha kvar Simon så Nelly får lugn och ro.


Min andra underbara vän ann-britt skickade med Cocillana-etyfin till mig så inatt kanske jag kan sova några timmar. För övrigt är jag rätt piggelin, får hoppas att det håller i sig för nu börjar Stefan bli sjuk. Han har dessutom rätt svår astma och klagar redan över att han inte får riktigt med luft.

jag stannar nog på soffan inatt också så han får sova ifred.

Natti go vänner

Av Ciabel - 7 september 2009 16:12

Klättrar på väggarna och tuggar smågodis frenetiskt. Har inte rökt sen i morse och nu börjar det kännas i kroppen!

Men ska i alla fall försöka så får vi se hur det går:)

Av Ciabel - 7 september 2009 09:06

Måndag morgon och grått o trist som bara den!

La mig i sängen och försökte sova igår kväll men vaknade efter ngn timme av värdens hostattack så upp och lägga sig på soffan så de andra som skulle upp i morse åtminstonde fick sova. Det är konstigt det där för på soffan hostar jag alltid mindre än i sängen, kanske allergisk mot ngn eller ...hihihihi

Var rätt pigg när klockan ringde i morse så gick en liten sväng med Napoleon och vad tror ni? Jo han hittade så klart en död fågel att gnugga sig i så rakt in i duschen igen så där stod jag sedan med honom på strykbrädan i köket och fönade samtidigt som jag kokade gröt till pojkarna.


Jag mår fortfarande rätt ok men det känns som förkylningen bara "backat" ett steg för att komma igen med ny kraft senare. Bara vänta och se men vill verkligen inte vara sjuk i morgonkväll när det är kurs med Nappe igen, dessutom har jag inte råd att vara sjuk fler nätter!

Bara karensdan ger -1200 i kassan så inte blir man rik av att gå hemma.


Ska vi alla mina goa vänner som har samma last som jag kanske försöka oss på att lägga av tillsammans? Så vi kan stötta och peppa varandra, skadar inte med pepp!

Nu ska jag försöka få lite gjort här hemma ,händer inte så mycket när logistikansvarige är sjuk....

HIHIHIHI jag känner mig full i fan idag så det bådar inte gott för dom som ska ha med mig att göra:)

Kramizar på er

Av Ciabel - 6 september 2009 07:49

Låg på soffan hela kvällen igår och försökte hänga med i flera program men det är inte lätt när man bara somnar till hela tiden.

I alla fall medans jag låg där kom jag på att jag ljög när jag skrev att jag inte varit sjuk på över 2 år.

I december var jag ju faktiskt sjukskriven av läkaren i samband med att jag fick kortisonsprutan i axeln men sen tänkte jag vidare och konstaterade att jag inte varit sjukskriven för att jag varit sjuksjuk på ännu längre tid än 2 år men däremot ett par nätter varje år för axeln.


Just för tillfället känner jag mig rätt pigg så jag har plockat ur diskmaskinen. Behövs inte mer ansträngning för nu behöver jag vila en stund igen. Sovit i korta intervaller och vaknade med pannknack men den kommer nog från hostan.

Om jag får ngn mer pigghets atack ska jag försöka sätta mig ner och sy ett regntäcke till Napoleon.

Har en av barnens gamla galonisjacka och en trasig fleese som jag tänkte vara kreativ med. Kanske ska vänta tills de kommer från landet för kan behöva måtta direkt på skruttgubben:)


Tänker på mina kära kollegor! De fick inte in ngn vikarie för mig så de fick jobba själva inatt. Vi är normalt tre stycken uppdelade på tre våningar. Så det blir väldigt mycket spring om man ska ha 1½våning. Dessutom har vi bara en nattlarmstelefon per våning så det går inte att dela upp en våning på 2. Jag hoppas att det var lika lugnt inatt som de 2 nätterna före så de inte fick slita arslet av sig bara för att jag var borta.

 Inatt har de i alla fall fått in en vikarie.


Om ett par timmar kommer nog lilla familjen hem från landet. Ganska skönt att de inte varit hemma nu när jag mått som sämst. Dessutom är nog risken för att de ska bli smittade mycket mindre nu än den var när det bröt ut.

Nu ska jag lägga mig en stund till.

Tack gode gud för nässpray!!!

Ha det gott mina vänner

Av Ciabel - 5 september 2009 12:17

Vaknade efter att ha sovit ca 3 timmar och mår skit på ren svenska!

Förvisso ingen feber men hostar och är tvärtäppt i näsan så jag håller på att bli tokig.

Ringde jobbet och förklarade läget men vi får se om de ringer tillbaka. Visst kan jag nog jobba men tror inte jag blir särskilt poppis om jag kommer så här nu när hostan fått fäste.

Första gången på över 2 år som jag är sjukskriven för min egen del. Har "bara" vabat vid enstaka tillfällen så det känns lite konstigt men...

Ska nog ta en dusch och gå ner på thaien och köpa hem det starkaste de har så kanske det lossnar i "rören".

Kram på er

Presentation


Livet är en bergodalbana

Omröstning

Är du trött på snön än?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards